Gazi İlkokulu Spor Salonu İhale İlanı

Mülkiyeti Hazineye ait olup, Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edilen taşınmazlar üzerinde yer alan Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı bulunan Gazi İlkokulu Spor Salonu  Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı  Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan 292-526-1 sayılı protokol gereği, Okul Aile birlikleri tarafından  2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/d ve 51g maddeleri gereğince Açık Artırma- Pazarlık Usulü ile kiraya verilerek üçüncü şahıslara kiralanmak suretiyle işletilecektir.

1-İHALE KONUSU HAKKINDA BİLGİLER :

Pazarlığa konu olan kantinin bulunduğu ;

a) Okul adı                     : Gazi İlkokulu

b) Bulunduğu İlçe             : Bahçelievler

c) Kira Tespit Komisyonunca

belirlenen aylık ücreti                              : 28.000,00 TL (Yirmisekizbin TLAylık)

d)  İhalenin Yapılacağı Yer                         : Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

e) Kiralanacak ticari ünitenin konumu           : Spor Salonu

f) Kiralanacak ticari ünite kaç m²                 : 600 m²

e)  İhalenin Yapılacağı Tarih ve Saat             : 25.05.2023 Pazartesi saat 09.15

f) Kiralanacak ticari ünitenin kullanılabilir

gün ve saatleri                         : Hafta içi      : 18:00-21:00

: Hafta sonu   :10:00-20:00

16.05.2023 203

İHALEYE KATILACAK KİŞİLERDE ARANACAK ŞARTLAR:

a) T.C. vatandaşı olmak b) Yüz kızartıcı bir suçtan hüküm giymemiş olmak. c) İhaleye, posta, telgraf ve faksla müracaat kabul edilmez. d)Spor Salonu bizzat yüklenici tarafından çalıştırılacaktır. Spor Salonu başkası tarafından çalıştırılamaz,      resmi  veya gayri devir temlik yapılamaz. e)Bahçelievlerde başka bir okul/kurumda kantin, servis ve spor salonu işletmiyor olmak. f)İhale açık artırma usulü ile yapılacaktır. İhale artış oranı en az 200,00(ikiyüz) TL en fazla 5.000,00(beşbin) TL arasında arttırılabilecektir. İhale komisyonu son teklifleri kapalı zarf içerisinde     alabilecektir. g)Spor Salonu alanına demirbaş yaptırılmayacaktır. Kullanım gerektirecek malzeme ihtiyacı olduğu takdirde takılıp sökülebilen ve sözleşme bitiminde müstecir tarafından alınabilecek malzemeler kullanılmalıdır. Sözleşme bitiminde kullanılacak bu malzemeler için hiçbir şekilde hak talep edilemeyecektir. h)Bir yıl içerisinde müstecir tek taraflı sözleşmeyi fesh etmesi halinde bir yıllık kirayı ödemekle mükelleftir. 8.Noksan belge ile ihaleye katılanlar evrak eksikliğinden elenecektir. 9.İhale sonucunda ihaleyi kazanan katılımcı yasal süreci içerisinde sözleşme yapmadığı   takdirde 2886  Devlet İhale Kanunun 57. Maddesi gereği geçici teminatı gelir kaydedilir.