Gazi İlkokulu


Vizyon: Bahçelievler Gazi İlkokulu çalışanları olarak; gelecekte, öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, her öğrenci velisinin, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu, hem öğretenlerin hem öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inandığı,çalışanların gerekenleri yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları,tedarikçilere karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir eğitim- öğretim ortamı oluşturulması vizyonuna sahibiz ve bunu tüm öğrencilerimiz ve velilerimizle paylaşmaya hazırız.

Misyon: Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. İleri eğitim düzeylerine ulaşabilecek merak ve aydınlıkta; yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık, Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, kendine güvenli, çevresine saygılı, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü , katılımcı , sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek. Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak. Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.

Başarılar: Okulumuz, Minikler Basketbol Dalında Bahçelievler 2. si ,İstanbul´un Küçük Yazarları İlçe 2.olmuştur

Saatler: 09:00-14:20
Isınma: KALORİFER (DOĞAL GAZ)
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: SPOR ATÖLYESİ
Bilimsel Etkinlikler: AKIL OYUNLARI ATÖLYESİ
Proje Çalışmaları: Okulumuzda eTwinning Projeleri uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra çeşitli yaş grubu düzeylerinde çocukların ilgi ve merakları doğrultusunda şekillenen, yaratıcılık ve yenilikçilik becerilerini geliştiren projeler yürütülmektedir.

Telefon - 0212 655 85 25

Belgegeçer - (212) 655 9292

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://bahcelievlergaziilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yenibosna Merkez Mahallesi Kırçiçeği Sokak No1 Bahçelievler / İSTANBUL

Öğretmen :27
Öğrenci :615
Derslik :16
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :970
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Yenibosna Merkez Mahallesi Kırçiçeği Sokak No:1 Bahçelievler- İstanbul

Adres - Yenibosna Merkez Mahallesi Kırçiçeği Sokak No1 Bahçelievler / İSTANBUL

Ulaşım 98- E Belediye Otobüsleri ve Topkapı- Radar Hattındaki Minibüslerle Ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Bahçelievler ilçesinin merkezindedir.